2019-07-30
今日收工同男朋友出咗尖沙咀 the one食晚飯, 之前見朋友share出嚟呢間舖頭啲嘢食、裝修都好靚一直想嚟朝下聖 晚飯時間都幾多人排隊,不過為咗食好味嘅嘢都係值得嘅!!!裝修同座位都好靚,侍應嘅衣著都係女僕裝,感覺非常夢幻~先叫咗杯餐廳嘅signatureDazzling Cafe Special Tea, 每款食物飲品嘅賣相都好出色, 依款飲品有西柚同士多啤梨等等材料,酸酸甜甜非常開胃另外叫咗杯玫瑰荔枝特飲,濃濃嘅荔枝味加上淡淡玫瑰香令到呢個飲品味道豐富Dazzling 和牛堡 中間塊和牛漢堡好香牛味,而且厚厚一塊絕唔吝嗇, 上面再加上荷包蛋、軟熟嘅麵包,非常好味黃金烏魚子蒜香意大利麵係餐廳menu上面搵到呢個比較有特色嘅意大利麵,出面唔係好多地方可以食到,每一啖麵都有滿口嘅烏魚子 調味亦做得啱啱好,唔會鹹,加上少少蒜香,令到味道更出色
裝修同座位都好靚,侍應嘅衣著都係女僕裝,感覺非常夢幻~
黃金烏魚子蒜香意大利麵