2019-10-09 1868 瀏覽
一大班人食飯,最好緊係嗌pizza,因為方便唔洗諗,以前細個屋企成日嗌pizza and chicken,睇住佢又改名換姓,又分家咁七國咁亂,最後兩敗俱傷。🌚🌝🌚🌝 .中學個陣成日去,仲要爭位坐同其他中學鬥快霸位!最鐘意食皇牌套餐,審芝士粉審到唔洗錢咁,最近呢幾年焗飯意粉愈來愈難食,飯由炒底變白飯,意粉愈來愈無味。本來炸雞同pizza仲做得住,但呢次叫嘅炸雞同pizza都係凍嘅,炸雞皮淋哂,雞肉好老又無味。皇牌雞去左邊😿😿😿😿 Pizza麵包好乾,完全無phd pizza hut個種麵包香或煙靭感,食完成陣風唔知食左乜。🙉千島熱情bb上面得幾粒火腿,啲料少到有啲過份🤢.唯一抵讚係幾準時,但呢樣唔足以令我繼續買,希望我嘅童年回憶唔好越來越差然後執哂😹