Morton's of Chicago

2025-02-17 0 瀏覽
首先一步入餐廳,我哋以為去咗大排檔,枱與枱之間使唔使咁近? 近到我成晚聽到隔離個鬼佬打飽嗝😅 好影響食飯心情… 服務方面,待應好似好忙,忙到無同我哋介紹steak,以往明明佢哋會拎個tray出嚟present下d steak show off下,取消咗?🧐 算,當我係黎食steak,唔係食環境同服務,但係sorry,塊steak係失望!以前真係好食好多。成千蚊一塊steak,其實我會有期望,但係你望下隻碟有幾多血水滲出黎,係呀,一上枱已經係呢個狀態,切開就係更加多血水滲出黎,rest唔夠係咁㗎啦,仲好多筋,咁嘅質素,我去Dan Ryan食好過啦。講埋佢哋個signature 心太軟,一切閉,咦?無流心嘅?又一次玩弄我嘅期望🥲成晚得個蟹餅我覺得好食,食到一𢇁絲蟹肉,係足料嘅。總結一句,大不如前!千祈唔好去!同一價位,我去Grand Hyatt Steak House 食好過! 起碼唔會嬲住走😇

成晚得個蟹餅我覺得好食,食到一𢇁絲蟹肉,係足料嘅。

Rib  eye  steak
2025-02-16