2021-09-13
經典手工和牛漢堡 ($108)漢堡包非常足料 😋😋 入面d牛肉非常juicy,做到岩岩好 7成熟 一啖咬落去1d都唔乾 好好食😍 另外漢堡入面都夾左係香港好少見既pickle 為個咁heavy既包帶黎1d refreshing 既感覺😋-水牛城炸雞漢堡 ($98)呢個包睇落去真係不得了 非常龐大🤣🤣我覺得差唔多可以夠兩個人食 haha 雞用左炸粉炸完之後 再加左少少燒汁 味道好多層次 有少少辣辣地 同埋佢加左塊燒菠羅係入面 係一個好新奇ge做法 但食落去都非常之夾 仲可以中和一下個辣👍-黑松露薯條 (+$30)個薯條都相當有心思 除左鋪左係薯條上面既黑松露粉外 mayonnaise入面都混入左黑松露😍😍出來個味道非常之強勁 值得推介☺️ truffle控必點-炸魷魚 ($68)一見到就忍唔住要嗌 炸魷魚出爐熱辣辣好正 用黎配啤酒一流!😋😋 仲有店員超有禮貌!!加分👍
水牛城炸雞漢堡 ($98)
黑松露薯條 (+$30)
炸魷魚 ($68)
仲有店員超有禮貌!!加分👍