2021-08-09 111 瀏覽
一向都好鐘意古早味蛋糕 係元朗行行下見到竟然比我發現到有間新開既古早味蛋糕! 即刻就去買左幾舊試下😋平時有5款味 呢日仲有特別味 係earl grey !😋我就一次過買左4款味試下 包括earl grey 黑糖核桃 芝士 同朱古力 個人對味道既排名係 earl grey > 芝士 > 朱古力 > 黑糖核桃🤣D蛋糕好濕潤 好軟熟! 味道唔係超超超濃個隻 但都好食得出每隻味既分別 同埋唔會好甜 就算唔鐘意食甜野既屋企人都鐘意😍😍芝士同朱古力入面仲有一層餡 但貪心既我希望如果芝士同朱古力蛋糕中間可以多D餡就好喇! $60大大舊 真係幾抵食 仲可以放3日 唔洗擔心要一次過食哂!熱食同凍食都好好食! 下次要再幫襯❤️

平時有5款味 呢日仲有特別味 係earl grey !😋