2022-05-07 28 瀏覽
同朋友跑完步去到上環,發現呢間bowl原來開咗堂食舖,上次食過勁大份又健康(balance同多蛋白質),最適合做完運動食~我嘅fish bowl, 好多魚生粒(大粒), 半個完美牛油果,半隻溏心蛋,仲有自選配菜同醬, 揀咗紫生菜,蛋絲同青瓜粒,金柚柚子蛋黃醬。超大份,如果唔係跑完黎食,應該會食唔晒!可以叫佢少汁,有d多。食到呢個位已經有d飽朋友食呢款protein bowl, 雞胸,燒牛肉,燒南瓜,毛豆,半熟蛋,蟹籽,配蛋絲,紫椰菜同甘旬絲。櫻花蝦芝麻醬有少少truffle, 同d肉勁夾!!!雞胸超級滑!完全唔咸,燒牛肉係真正嘅燒牛油,都係有醃但唔咸唔重味,毛豆同燒南瓜都係my fav😍兩碗我都啱食哈哈近乎無糖嘅凍香蕉奶昔,飲落好似飲緊奶咁舒服,香蕉味好重!配餐加$16,好似無冰?但係凍嘅。

食到呢個位已經有d飽

雞胸超級滑!