2021-03-15
❶ 台灣古早牛肉麵 $83(set包小食&大大杯野飲)牛肉起碼有6大舊❗️都幾重牛味😆有少少脂肪嘅膠質感唔會好韌容易咬開✨湯底嘅味就一般般🤣唔算好濃味 又冇咩藥膳味🤔有2舊超大嘅白蘿蔔🥕但唔夠淋又唔入味🥴麵底都幾多😧佢係幼麵 但覺得偏淋同唔太掛湯🥴🥴❷ 跟set小食:台灣腸台灣腸切到一片片上面搽左啲蜜糖🤤仲要係黑椒台灣腸嚟😍真係好食喎!🥰🥰❸ 香烤雞扒麻辣麻醬涼拌麵 $46涼拌嘅話連雞扒都係凍嘅😹塊雞扒個皮焦焦地 冇咩雪味 雞肉質都算嫩滑😚但有海量海量嘅幼麵🙀🙀女仔去食嘅話嗰度嘅麵底起碼係2-3人份量‼️😧🚩原來呢間連鎖店係黃店嚟🤣🤣個餐牌好厚好多野可以揀💌真係會選擇困難🤣🤣覺得呢間好岩返工 體力勞動多嘅人食🏋🏻♀️🤣佢真係勝在好大份✨(雞扒拌麵真係好抵食💸)但要求食物質素就..還好🤔🤔
❶ 台灣古早牛肉麵 $83(set包小食&大大杯野飲)
❷ 跟set小食:台灣腸
❸ 香烤雞扒麻辣麻醬涼拌麵 $46