2022-10-21
之前收藏左依間餐廳好耐 終於約埋朋友一齊去食😛 餐廳仲提供左board game比客人挽添🧩🍀軟殼蟹黑松露意大利粉鐘意食軟殼蟹嘅我 當然會簡依個餐💛 軟殼蟹好大隻🦀 同手掌差吾多大細✋🏼 炸粉厚薄均勻 所以好清楚咁睇到成隻蟹嘅外型😍 食落香脆可口 吾會好乾😚 黑松露意粉醬料好夠 每條意粉都黏到醬汁🍝 好入味好好食😋🍀香蒜白酒蜆意大利粉意粉份量好多 好夠飽🤣 白酒意粉味道清得黎夠入味 絕對吾會淡茂茂☺️ 蜆肉份量都係比想像中多好多🫣 蜆肉冇沙 有嚼勁🤤🍀辣味薯角熱辣辣 即叫即炸即上枱😛 所以好香脆 就算一路慢慢食 攤涼左都仲好脆🥔 吾會好辣 但好入味 作為小食一流💛🍀芝士蛋糕原味芝士蛋糕 吾係平時食開厚實嘅口感 而係偏粉沙狀嘅口感🍰 味道都吾錯👍🏽🍀朱古力心太軟伴雪糕心太軟賣相好靚 做到外脆內軟🤣 切開嘅時候 入面嘅朱古力流心都有慢慢咁流出黎🍫 幾香幾好食😋 配埋雪糕 解漏感一流🍦🍀薄荷朱古力大大杯 上面加埋一大堆Cream🥤 吾會太甜 味道夠濃😛
🍀軟殼蟹黑松露意大利粉
🍀香蒜白酒蜆意大利粉