2023-08-11
位於深水埗嘅邁爵斯專買大大份嘅意粉啊🍝🗻而且價錢竟然唔高啊 性價比好高啊🧾👍如果大家正值糧尾💳 或者想食大大碟嘅意粉邁爵斯都係唔錯嘅選擇啊🚶🏻🚶🏻♀️🚶🏻🚶🏻♀️🍝🍝🍝🍝香蒜白酒蜆肉意粉🧄🍝🗻 ($39)一上碟就聞到好香嘅蒜味🧄 有啲似蒜蓉粉絲開邊蝦嘅蒜味🤤🙋🏻♂️🙋🏻♀️幫大家實測過 呢種蒜味係會留係口腔入面啊🤐🫢除咗好香 就見到意粉多到好似一座山咁啊 真係意粉山啊🗻 兩個人都食唔食啊🫃🏻🤰🏻意粉軟硬度適中⚖️ 唔會太淋 斷哂咁啊香脆炸雞🐔 ($32)除咗意粉好大份 炸雞都好大份啊🐓啲雞有啲過熟 食起上嚟有啲乾身🫗但呢個份量 再配上呢個價錢真係好抵食啊🧾✅吉列魷魚圈 ($42)呢個有少少失望啊🙁 因為炸得有啲耐啊個魷魚圈變得好硬🪨 好韌 咬唔到啊🗿希望下次去食會好啲🤞🤞草莓酸尾尾🍓 ($29)呢個係其中一款嘅乳酪特飲🍓飲嘅時候覺得乳酪同士多啤梨味分開咗🙁而且口感同味道都比較稀 好似溝咗水🚰 令到酸味唔夠🙁爵斯水果茶 ($33: Hot // $36: Cold)見到都好足料啊🐲🍊🍋 有好多水果同水果乾 有火龍果 橙 青檸等等同埋有寒天凍啊 有啲似台式飲品🥤飲落去似係稀咗嘅利賓納🍇 再有
位於深水埗嘅邁爵斯專買大大份嘅意粉啊🍝🗻
而且價錢竟然唔高啊 性價比好高啊🧾👍
如果大家正值糧尾💳 或者想食大大碟嘅意粉
邁爵斯都係唔錯嘅選擇啊🚶🏻🚶🏻♀️🚶🏻🚶🏻♀️
🍝🍝🍝🍝
香蒜白酒蜆肉意粉🧄🍝🗻 ($39)
一上碟就聞到好香嘅蒜味🧄 有啲似蒜蓉粉絲開邊蝦嘅蒜味🤤
意粉軟硬度適中⚖️ 唔會太淋 斷哂咁啊
香脆炸雞🐔 ($32)
除咗意粉好大份 炸雞都好大份啊🐓
啲雞有啲過熟 食起上嚟有啲乾身🫗
但呢個份量 再配上呢個價錢真係好抵食啊🧾✅
吉列魷魚圈 ($42)
呢個有少少失望啊🙁 因為炸得有啲耐啊
個魷魚圈變得好硬🪨 好韌 咬唔到啊🗿
希望下次去食會好啲🤞🤞
草莓酸尾尾🍓 ($29)
呢個係其中一款嘅乳酪特飲🍓
飲嘅時候覺得乳酪同士多啤梨味分開咗🙁
而且口感同味道都比較稀 好似溝咗水🚰 令到酸味唔夠🙁
爵斯水果茶 ($33: Hot // $36: Cold)
同埋有寒天凍啊 有啲似台式飲品🥤
飲落去似係稀咗嘅利賓納🍇 再有好多唔同嘅水果味