2020-07-04 60 瀏覽
朋友喺大圍附近收工,接完佢放工之後就喺附近覓食。喺附近兜左幾個圈同睇咗唔同食評之後,終於決定試吓呢間西餐廳,個名幾特別叫做風車😆 我地兩個人就叫左佢哋嘅二人套餐,見到包括嘅兩款主菜都幾吸引~-意式田園沙律配煙燻鴨胸🥗首先嚟嘅係沙律前菜 份量比想像中大幾多 裏面嘅沙律菜都幾新鮮 醬汁係黑醋 酸酸地食起嚟好開胃 鴨胸片都有幾多塊 唔錯👍🏻-紐西蘭肉眼扒配焦糖菠蘿🥩肉眼扒可以揀熟度 我哋就揀咗七成熟 對我哋來講剛剛好 肉眼扒都幾大塊 菠蘿亦都好鮮甜 同肉眼扒一齊食都幾夾-波士頓龍蝦意大利粉🍝呢個意粉味道完全超出我哋嘅預期!醬汁好鮮甜好啱我哋胃口😋 意粉配有半隻龍蝦🦞 上半部分原來仲擺左龍蝦鉗嘅肉係入面添 幾貼心 意粉嘅份量同樣係大大份 兩個人食一定夠晒啦~
意式田園沙律配煙燻鴨胸🥗
紐西蘭肉眼扒配焦糖菠蘿🥩