2024-01-29
知魚知樂🐟 有得食魚就快樂😆心血來潮想食烤魚 搵到原來大圍有一間 地方都算大 有兩層 店入面好多霓虹燈 都可以用黎打下卡😝 食物選擇都多 烤魚 米線 串燒等等~🔸小酥肉外皮脆卜卜 入面嘅肉夠軟腍🤤 調味剛好 忍唔住係咁食🤣🔸烤娃娃菜(2串)有誠意嘅串燒 娃娃菜好香口又有蔬菜嘅甜味😋🔸午市一人份烤魚配白飯今次揀左鮮青花椒味 小辣🌶️ 魚肉都算滑 食落啖啖肉 配菜有豆腐 娃娃菜 豆芽 成個餐感覺好豐富🥳 小辣嘅程度岩岩好🤭 帶有花椒香味加啲麻辣感🔸午市一人份毛血旺配白飯上枱俾啲辣椒嚇親😂 食落似平時嘅三小辣🥵 夠晒麻辣 入面有午餐肉 牛柏葉 娃娃菜等等 好滿足😚 送飯一流👍🏻 美中不足嘅係今日冇晒鴨血🥲🔸繽紛水果茶、山楂草莓冰烏龍兩杯飲品都係跟餐加配 揀左半甜少冰 山楂草莓飲落酸酸甜甜 解辣一流😌 水果茶就偏酸 兩杯都好真材實料😍 又夠fresh🌿
🔸小酥肉
外皮脆卜卜 入面嘅肉夠軟腍🤤 調味剛好 忍唔住係咁食🤣
🔸烤娃娃菜(2串)
有誠意嘅串燒 娃娃菜好香口又有蔬菜嘅甜味😋
🔸午市一人份烤魚配白飯
🔸午市一人份毛血旺配白飯
🔸繽紛水果茶、山楂草莓冰烏龍