2021-08-06
距離大圍站A出口只係五分鐘路程,好易搵🤓見到一棟白色嘅獨立小別墅就係啦!今次同朋友一齊叫咗兩個dinner set,烏冬加一杯野飲$88,一碗烏冬接近$70,單叫野飲一杯起碼$3x,所以套餐都算抵食柚子番茄🍅冷烏龍麵🍜(凍食)烏冬口感煙韌,柚子汁清新開胃,酸酸甜甜,夏天太熱冇胃口不妨試下呢款😊粟米粒好甜,青瓜絲爽甜,如果再切幼啲感覺會同烏冬更夾🤣番茄都大大舊,食曬成碗都唔會覺得滯!山葵麻婆豆腐烏龍麵🍜(溫食)唔算好辣,食得少少辣嘅話都可以嘗試👍🏻相比起辣味,肉碎嘅香味反而更加明顯,鐘意食川味嘅朋友應該會鐘意呢款~流心蛋🥚煮嘅時間啱啱好,流心效果超正😂鳳梨水果茶🍍🍵菠蘿粒比預期中要少😢叫咗少甜都係偏甜😂味道冇咩特別,整體都唔難飲嘅,如果單叫就有少少唔抵啦🙉芋圓牛奶佢唔係好煙韌果隻芋圓,形狀各異,我估係自家製🙈如果你鐘意軟諗嘅芋圓,應該會啱你口味~呢個都係叫咗少甜但反而冇咩甜味,大部分甜味都來自芋圓,牛奶🥛方面就正正常常啦~
柚子番茄🍅冷烏龍麵🍜(凍食)
山葵麻婆豆腐烏龍麵🍜(溫食)
鳳梨水果茶🍍🍵
芋圓牛奶