2024-10-01
見咁多人介紹呢間cafe,決定就去試下😋去到見到好多人排隊,但原來係攞飛制,(排隊係無用架,記得要攞飛~😎)差唔多等咗45分鐘就入去,間餐廳係行簡約偏工業風,再加上木系既檯櫈,俾食客感覺幾chill😌🍝蟹籽蟹肉忌廉明太子意粉 $108 (😸😸😸😸😸)呢個係MUST叫😍!!!啲明太子份量好足,一黎到就有陣濃烈香味🤤唔但止大碟多汁,仲好多蟹籽蟹肉,材料完全唔吝惜!整體味道好濃郁😋食完仲想encore多碟🤤🥐A big breakfast $138 (😺😺😺😺)呢碟相對上比較普通😌比較吸引到我地嘅係個窩夫同啲黑松露炒蛋,口感上比較香脆同有淡淡黑松露味🥰材料份量一樣十足,好大碟夠飽肚😆比較可惜既係如果個大啡菇多汁啲會更加吸引🥹☕️桂花蜜糖鮮奶咖啡 $48 (😸😸😸😸😸)色水好靚適合打卡,整體桂花味帶出幽香,配埋蜜糖同鮮奶嘅甜,令杯咖啡更香甜🥰平時唔點飲咖啡嘅我都覺得呢杯好好飲😍服務:😸😸😸😸環境:😸😸😸😸😸回頭:😸😸😸😸😸打卡指數:😸😸😸😸😸整體評分:😸😸😸😸😸價:~$150/per person📍 By The O Studio (益富閣) (大圍)大圍積富街31號益富閣地下3號舖
🍝蟹籽蟹肉忌廉明太子意粉 $108 (😸😸😸😸😸)
🥐A big breakfast $138 (😺😺😺😺)
☕️桂花蜜糖鮮奶咖啡 $48 (😸😸😸😸😸)
服務:😸😸😸😸
環境:😸😸😸😸😸
回頭:😸😸😸😸😸
打卡指數:😸😸😸😸😸
整體評分:😸😸😸😸😸
價:~$150/per person
📍 By The O Studio (益富閣) (大圍)
大圍積富街31號益富閣地下3號舖