2021-12-20 421 瀏覽
【 🦐鮮蝦粥 + 🥨炸兩】($33)+($15)~~~📍評分:9.5/10 ~~~⏩ 呢間粥鋪一行出佐敦站B出口就見到,成日都爆灑🤯,好多人排隊等位!今日少人d終於試到,但係都等左陣🤣,不過食完就明點解咁多人loo😛!~~~真係要講句,份量咁多料咁足😍,價錢就咁抵,真心係良心鋪❣️!好多隻大大隻既蝦肉🤩,有成8-9隻勁誇張‼️蝦肉口感超彈牙爽口 🦐,味道非常之鮮甜新鮮,絕對唔係一般冰鮮平價貨,絕對係出乎我意料😜!生滾粥好綿好滑🍲,新鮮滾熱辣,入口又夠香😋!而且好多蔥同薑絲🌿,口感爽口又辛辛辣辣,食完暖笠笠好暖胃🔥!炸兩又係多到唔洗錢咁🤣,大大份大大舊🤩,腸粉皮口感軟滑,包住香脆既油炸鬼,好夠香口入味😈,配埋粥食一流🤤!~~~✅ 整體黎講,食完係會有大滿足既感覺‼️好彩我都算大食🤣,細食既女仔真係share幾個人食都夠🤡,絕對啱灑大食既人黎幫襯😏,包滿足到你個胃🤫!~~~

【 🦐鮮蝦粥 + 🥨炸兩】($33)+($15)
📍評分:9.5/10
鮮蝦粥+炸兩