2010-01-04 14 瀏覽
今日同男朋友慕名而來食牛陣午餐兩個人叫左$80 一位的任食牛肉豚肉火鍋(清湯底), 限時90 分鐘全部野任食, 配菜有:粉絲, 烏冬, 牛丸, 腸仔, 南瓜, 蘿蔔, 金菇, 鮮冬菇, 秀珍菇, 豆卜, 冬瓜, 生菜, 小棠菜, 菠菜, 白飯, 炒飯, 雪糕有士多啤梨同呍呢拿兩隻味牛肉: 第一碟佢比既和牛係幾靚, 肉質鬆軟牛味濃郁, 而且真係大大碟絕不欺場不過食完第一碟之後再叫既第二碟就爭得遠喇,第二碟既牛肉雖然都係大大碟, 不過全無肥肉, 咬落好鞋好韌明既~ $80 任食唔要求得幾多啦, 其實佢第一碟比咁大碟靚牛算係咁喇豚肉: 豬腩肉同豬背脊, 半肥半肉, 肉質嫩, 不過有陣我唔鍾意既騷味配菜:配菜唔太多, 其實黎到都唔係為食D 配菜嫁啦... 總之足夠亦都新鮮咁囉食物既味道黎講係非常好, 服務亦唔錯, 時時黎加湯加水佢既任食PLAN 有三隻揀, $80 位清湯底, 另外$100 位同$130 位既係唔同既湯底基本上揀$80 清湯已經得嫁喇, 幾好味咁多肉, 加埋D 配菜, 唔使乜野湯底煮煮下都實好味啦唯一美中不足就係限時限刻因為限時, 所以好似唔係真係"任食" 咁想傾下計咁食都唔得
今日同男朋友慕名而來食牛陣午餐
全部野任食, 配菜有:
豆卜, 冬瓜, 生菜, 小棠菜, 菠菜, 白飯, 炒飯,
雪糕有士多啤梨同呍呢拿兩隻味
牛肉:
不過食完第一碟之後再叫既第二碟就爭得遠喇,
第二碟既牛肉雖然都係大大碟, 不過全無肥肉, 咬落好鞋好韌
豚肉:
配菜:

食物既味道黎講係非常好, 服務亦唔錯, 時時黎加湯加水
佢既任食PLAN 有三隻揀, $80 位清湯底,
另外$100 位同$130 位既係唔同既湯底
基本上揀$80 清湯已經得嫁喇, 幾好味
咁多肉, 加埋D 配菜, 唔使乜野湯底煮煮下都實好味啦

唯一美中不足就係限時限刻
因為限時, 所以好似唔係真係"任食" 咁
想傾下計咁食都唔得
牛肉大大碟, 配菜雖然唔多, 不過要食菜使乜黎牛陣丫