清酒牛油煮蜆🍶上枱嘅時候聞到好濃嘅清酒酒香,而且調味原來唔只得清酒同埋牛油,再加咗檸檬同埋蒜頭,所以個味道好豐富又有層次感,牛油同蒜片令個湯更惹味,而檸檬嘅酸味又可以引出蜆嘅鮮甜,至於蜆隻隻都好飽滿咁,好乾淨完全唔覺得有沙,質素頗高👍鹽燒厚切牛舌🐂應該係用咗牛舌芯嘅部份,咬落比較爽口,加咗少少鹽同黑椒去調味🧂海鮮沙律🥗海鮮有兩隻有頭甜蝦、三文魚粒、鯛魚粒等,再加上卜卜脆嘅蟹籽,另外幾鍾意沙律醬係分開上,有人鍾意多醬有人鍾意少醬都可以自己揀~壽司叫咗三文魚、醬油七味燒左口魚邊同埋火炙黑松露帶子,兩款嘅火炙壽司都燒得好香🍣依度星期一至日都有唔同優惠,如果夜晚可以早少少嚟到,仲有壽司刺身85折,會更加抵食!