2013-08-17
睇完千奇百趣玩FREE D後,覺得呢個甜品好特別所以今天去試試!我同幾個friend食完野之後,七點半到,啱啱開門。我地係第三張枱、叫咗個原味tiramisu plant pot,綠茶心太軟&molecular雪糕同一個拿破崙!等左好耐之後個心太軟上先,之後又等咗好耐都等唔到我地個tiramisu plant pot,因為之前同之後果幾枱已經食完都走左。我哋問個waitress佢話, "Original已經賣晒!無人話俾你地知?" 後來轉綠茶味,個拿破崙已經上埋,但個plant pot都未來!最後終於來啦!!!明明是溜咗單又話冇,因為我地食完之後隔離枱竟然有原味!!!!好可惡呀!佢地嘅服務態真係好差又唔誠實!其實佢地可以講唔好意思溜咗單即刻補返俾你就可以。不過佢地選擇講大話!個綠茶tiramisu plant pot淡而無味,但係有啲爆炸糖都幾有趣,個心太軟還可以但不值$75!個拿破崙冇特別!我朋友話如果十分滿分會比兩分!所以靚係冇用!唔會再幫襯!