2023-01-11
今日放假,專登搵咗一間可以打卡嘅餐廳同朋友一齊出去食飯,我哋一早已經book咗位,所以我哋可以唔使等位就有枱,餐廳嘅環境睇落去唔算好大,但係坐得非常之舒服,而且佢嘅裝修非常知靚,佢哋最出名嘅打卡點就係佢哋嘅花牆。🦞龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉我哋喺餐廳入面打完卡之後見到好多食物賣相都非常之靚,其中一樣就係佢哋嘅龍蝦肉意粉。入到餐廳基本上台台都叫呢個意粉,呢度嘅時候真係有驚喜因為佢嘅龍蝦肉好大隻而且食落去個味道也很不錯👍🏻💯Scallop crudo 呢個係由海帶子配埋柚子啫喱和芒果莎莎再夾埋海膽,係一款幾特別嘅fusion 菜,平時都有食過帶子加海膽,但係佢加埋柚子啫喱同芒果莎莎令到成個味道更fresh☺️🍗法國黃雞脾呢個黃雞髀嘅晚上亦都非常精緻,佢將雞俾肉切開,然後再配上其他配料例如有野菌蓉,火腿,露荀,黑色松露泡沫,1片黑松露。佢嘅味道非常之豐富😍
🦞龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉
我哋喺餐廳入面打完卡之後見到好多食物賣相都非常之靚,其中一樣就係佢哋嘅龍蝦肉意粉。入到餐廳基本上台台都叫呢個意粉,呢度嘅時候真係有驚喜因為佢嘅龍蝦肉好大隻而且食落去個味道也很不錯👍🏻 💯Scallop crudo
呢個係由海帶子配埋柚子啫喱和芒果莎莎再夾埋海膽,係一款幾特別嘅fusion 菜,平時都有食過帶子加海膽,但係佢加埋柚子啫喱同芒果莎莎令到成個味道更fresh☺️ 🍗法國黃雞脾