2019-05-15 281 瀏覽
母親節,老公話要出街食,唔駛我煮飯咁辛苦,佢話朋友推薦呢間小店,所以帶我嚟試吓。雖然開喺一個唔太起眼嘅位置,晚上6點幾到,已經要等位了,等咗大概15分鐘就坐低了😊樓面姐姐非常友善,我唔食得奶類,佢仲幫我同大廚講咗聲,可以特別處理我叫嘅嘢食,真係好感動,呢啲就係小店吸引之處。老公叫咗紐西蘭牛肉眼扒 8oz五成熟,大廚煮得剛剛好,真心覺得好過好多又貴又懶出名嘅高級西餐廳😒⋯⋯我就叫咗一個香煎美國雞胸配野菌闊條麵我拜託了要走忌廉,相信佢係用咁燒汁煮,味道好好,第一次食雞胸係唔鞋,真係好正,不過,如果切返簿少少就好啦😅我哋加錢轉餐,附送可揀湯或沙律,仲有杯茶。老公叫咗沙律🥗⋯⋯係尤魚沙律,不過唔知點解成碟沙律,尤魚都好好味,但係啲粟米粒反而有鯹味🙁我就要咗個蘑菇湯,堅好飲🥰整體嚟講,呢間小店無論服務同食品質素都非常好👍🏻希望可以一直做落去啦!
,呢啲就係小店吸引之處。
老公叫咗
紐西蘭牛肉眼扒 8oz
我就叫咗一個
香煎美國雞胸配野菌闊條麵

我哋加錢轉餐,附送可揀湯或沙律,仲有杯茶。
我就要咗個蘑菇湯,堅好飲🥰

前菜:尤魚沙律
紐西蘭牛肉眼扒8oz
餐茶:熱朱古力&Earl  Grey
2019-05-12
15 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
母親節