2024-02-05 103 瀏覽
平時放題食得多,主打鰻魚嘅真係比較罕見,餐廳前排推咗個風味烤鰻火鍋放題,可無限追加烤鰻魚,食完之後就加湯打邊爐!鰻魚可按個人喜好選擇軟硬程度,爐到自己覺得好食嘅口感,入口滑溜香嫩,無骨啖啖肉,醬香味突出,十分美味😋 另外仲有超過150款日本料理、火鍋配料、即製甜品,汽水啤酒,兩小時任飲任食真係預咗會肥幾磅,慘慘豬😥 日本料理有齊和牛、刺身、海鮮、壽司、炸物同燒物,款式好多,估計大胃王先可以食得曬!最推嘅有呢幾款,帶子滑溜新鮮、芝麻雞翼外脆內嫩,紫心香芋丸煙煙韌韌,餡料爆滿、芒果吉列蝦卷口感味道豐富、燒菠蘿超級juicy、肥牛嫩滑唔嚡、海蜇沙律十分開胃,值得encore~ 另外一定要記得留肚食甜品,焦糖燉蛋、楊枝/榴槤甘露、班戟、仙草麻薯、咖啡奶凍、牛奶燉蛋白、芒果布甸、冰糖木瓜雪耳、軟雪糕窩夫、巨峰提子綿綿冰,個人最鍾意芭菲同藍莓芝士杯,甜度適中,凍凍地幫助解膩,食到舔舔脷🥹