2024-10-17 221 瀏覽
元朗近排開咗好多新米線,見到元朗廣場附近角落頭又開咗一間好大嘅米線舖,原來依間係喺洪水橋有一間分店,如果開得兩間嘅話應該都幾好食,都唔會差,就試下座位都尚算闊落,仲有卡位坐,冷氣都足夠,唔會好熱今次我哋叫麻辣湯同埋酸辣湯米線,呢間本身就包一個餸,幾得意嘅位係無論你嗌啲特別嘅餸,例如雞腎,豬頸肉嗰啲唔係唔需要另加錢嘅,平時啲米線舖如果叫依類型嘅配料都係要加啲比較昂貴嘅價錢,喺依方面都係依間店嘅優勝之處🤣今次我哋叫咗雞腎同雲吞,另一本叫咗豬頸肉同墨魚咀,另外叫咗炸餃子叫完好快就上菜,效率都幾高豬頸肉方便佢係切一條條方便進食,墨魚咀用蒜蓉整都幾野味個人認為雞腎都幾好食,份量都幾多,值得叫炸餃子$36嚟講都幾大份量,小食你講呢個值得回購總括嚟講,想搵間坐得幾舒服冷氣又夠份量又夠食物味道幾好食嘅米線店嚟講,依間係一個唔錯嘅選擇

座位都尚算闊落,仲有卡位坐,冷氣都足夠,唔會好熱

叫完好快就上菜,效率都幾高

豬頸肉方便佢係切一條條方便進食,墨魚咀用蒜蓉整都幾野味

個人認為雞腎都幾好食,份量都幾多,值得叫

炸餃子$36嚟講都幾大份量,小食你講呢個值得回購

• 雞腎