2009-08-01
噚晚同舊同事出去聚一聚, 因為第二間野無位, 所以訂o左哩間環境比較嘈, 四圍d 枱都好多佬, 又打牌, 又操啤, 自己都係嘈嘈閉o既話, 問題不大嗌o左~~~~特價三寶: 冬瓜盅+吊燒雞+縮骨魚 - 冬瓜盅細細個都幾足料, 我o地六個人, 每人有兩碗左右; 吊燒雞普普通通; 縮骨魚用個gas 爐一路熱住, 一大鍋野, 感覺有d 似羊腩鍋, 但食落都幾好味, 連d 枝竹都勁入味椒鹽豆腐雞軟骨 - 好香好脆口好好味 八寶時蔬 -無驚喜, 中規中矩涼瓜田雞 -甘甘地, 我唔鍾意食涼瓜都食到伙記反應快, 做野快, 夠nice, gd ar 地方唔豪華, 唔寬敞, 不過我o地六個人, 佢都俾到張應該坐8 個人o既枱俾我o地, 所以唔會食到要打架 唔知係咪唔識嗌, 無乜點嗌d 特色野, 價錢都幾平, 最初o係openrice 見d 人話埋單每人要百幾至二百蚊左右, 但我o地六個人, 埋單一人只係需要$103.00
嗌o左~~~~
特價三寶: 冬瓜盅+吊燒雞+縮骨魚 -
冬瓜盅細細個都幾足料, 我o地六個人, 每人有兩碗左右;
吊燒雞普普通通;
椒鹽豆腐雞軟骨 -
好香好脆口好好味
八寶時蔬 -
無驚喜, 中規中矩
涼瓜田雞 -
甘甘地, 我唔鍾意食涼瓜都食到
伙記反應快, 做野快, 夠nice, gd ar