2021-11-28
天氣真係非常之好 真係好耐冇踩單車入大尾督堤壩玩一轉有好多朋友都推薦呢一間燒嘢食好好味所以都特登過嚟試一試 **記住book位!!** walkin 大排長龍 ಠ_ಠ 收費合理 大人$198 (140cm+) /小童$128(2y-140cm)/ 2y以下free依家冇得去燒烤場燒嘢食 去呢啲地方都係一個好選擇帶住小朋友 衛生都好重要 真心覺得呢度幾好ʕ•ᴥ•ʔ 俾開爐費$50 跟人頭每人♥︎送兩罐罐裝飲品 飲品選擇好多仲有用鐵盤裝住的♥︎青口大蝦 & ♥︎金菇牛油芝士 菠蘿 香蕉🍌 有一隻碟同埋兩個夾俾你可以自己去攞嘢食選擇的種類都好多 本身想食嘢都有♥︎多款急凍凍肉雪藏魚 ♥︎丸類 樣樣都好冰凍♥︎蔬菜亦都目不暇給 每樣野都好新鮮 ♥︎冬菇都勁大 蒜蓉包都有 好多都串好一串串 無論攞返枱 喺爐上燒 甚至食都超方便一個室內屋企好乾淨整齊擺好自取 refill快其實已經好肚餓 見到熱食嘅都有♥︎香辣魚蛋同♥︎燒賣 可以即刻頂住肚先 個炭爐細細個 但係燒嘢食好快趣 穿好一串串嘅食物 擺喺網上面燒好快就食得枱面已經擺放好 ♥︎水 ♥︎醬油 隨時用仲有♥︎孜然粉 ♥︎百里香 調味用 真心覺得呢度食物quality 係
真係好耐冇踩單車入大尾督堤壩玩一轉
穿好一串串嘅食物 擺喺網上面燒好快就食得
枱面已經擺放好 ♥︎水 ♥︎醬油 隨時用
仲有♥︎孜然粉 ♥︎百里香 調味用
真心覺得呢度食物quality 係 very good
成個setting 好user friendy , eco friendly
真係可以好休閒喺度燒嘢食
完全不覺得攰同埋熱 幸福的♡´・ᴗ・`♡