2023-02-24 246 瀏覽
公司有提供渡假屋玩,就當然要試下,係疫情之後先開放比大家玩😎 今次揀左大美督的渡假屋,抽中左頂樓個層,開心🥳走上天台BBQ都好方便😎第二日既早晨,就係附近找找有咩餐廳,見到間環境幾好既,好有泰國風味,出面仲可以泊車👍👍 而且天氣又唔係好熱唔太凍,好適合坐戶外chill😎因為係我地既早餐所以叫既野又唔可以太過辣😂所以就無叫冬蔭公湯,叫左個椰子雞湯,好好味呀,好補暖☺️咖哩泰國菜係必叫喔,佢地唔會太咸,好啱我口味😋野飲方面原本好想叫佢的泰式奶菜,點知佢話暫時無得供應🥹 唯有叫個泰式咖啡,都好好飲👍連我唔飲開咖啡都鍾意飲,另一杯想試下佢個薄荷味咖啡☕️要提提大家唔好點,好伏,佢既薄荷糖漿好甜😫其他所有都好好

2023-01-01
午餐