2018-07-07 257 瀏覽
大角咀真係好多好野食🤩今日同朋友gathering 就去左Villa Villa係大角咀既分店,環境好舒服🤗創作料理 1. 溫泉蛋牛油果三文魚他他不嬲蛋+牛油果+三文魚都係絕配,呢個他他味道夾得岩岩好!2. 月見汁和牛粒飯 月見汁其實即係溫泉蛋,本身以為係普通牛肉飯,點知係大驚喜呀!😱和牛粒好冧好香好有牛味,個汁先係重點,有小小似鰻魚汁,但又唔係完全鰻魚汁,總之成個飯好好食😋每個創作料理set都有一份創作料理拼盆,有沙律、玉子、紫薯栗子薯餅、龍蝦沙律自家製香草包同泡沫芝士杯,全部都好特別好好食嫁😆煙三文魚火箭菜Pizza 好多好多火箭菜,每塊pizza上面都有一塊煙三文魚,芝士好好味,我冇野可以挑剔🤪櫻花海之幸Pizza 呢個pizza我無言了.....上面鋪滿櫻花蝦,絕不唔吝嗇🤩櫻花蝦真係多到瀉,之後每啖都有海鮮有芝士呀😍雙重芝士脆薄餅 芝士真係拉絲嫁🤩🤩🤩最欣賞係個餅底真係好脆,做得好好❤️北海道帆立貝意大利飯•黑松露忌廉汁 味道都好好,有好濃既黑松露味,我最鍾意係每粒飯中間仲有dd未熟既感覺,但就未必個個都喜歡~黃金炒薯條家下興黃金乜乜乜,姐係咸蛋黃囉😏好食就好食既,但就勁邪惡囉!
大角咀真係好多好野食🤩

創作料理
1. 溫泉蛋牛油果三文魚他他
不嬲蛋+牛油果+三文魚都係絕配,呢個他他味道夾得岩岩好!
溫泉蛋牛油果三文魚他他

2. 月見汁和牛粒飯
月見汁和牛粒飯

創作料理拼盤

雙重芝士脆薄餅
芝士真係拉絲嫁🤩🤩🤩最欣賞係個餅底真係好脆,做得好好❤️
雙重芝士Pizza

黃金炒薯條
家下興黃金乜乜乜,姐係咸蛋黃囉😏好食就好食既,但就勁邪惡囉!跑多10k都唔敢消呀😩

2018-07-06
溫泉蛋牛油果三文魚他他