2023-02-14
ᕼᗩᑭᑭY ᐯEᑎᒪEᑎTIᑎE'S ᗪᗩY💝呢日都係要返工嘅。。咁我對自己都唔算差😏都係搵啲坐我舒服少少嘅地方食。。今日仲要有同事一齊跟去。。我梗係唔會待薄佢啦😏我地去左發展中嘅大角咀。。佢屬於舊區。。但最近附近起咗好多新樓。。我就喺室內附近搵到間ᑕᗩᖴE。。原來之前都已經ᗷOOKᗰᗩᖇK左。。我就係俾佢嘅小清新裝修吸引咗。。我原本俾佢個包同埋佢啲甜品吸引住。。但最後佢啲意粉更加吸引。。所以最後我都叫咗意粉食。。佢野食啲味夠晒味。。唔會好鹹。。加埋杯野飲就啱啱好👍🏼👍🏼..🍝太陽蛋爆韓意大利麵🍝黑松露大啡菇意大利麵☕️ᕼOᒍIᑕᕼᗩ ᒪᗩTTE..📍 一浪 (大角咀)大角咀利得街26號地舖..@wanland.hk ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#h
呢日都係要返工嘅。。咁我對自己都唔算差😏
都係搵啲坐我舒服少少嘅地方食。。
今日仲要有同事一齊跟去。。我梗係唔會待薄佢啦😏
我地去左發展中嘅大角咀。。佢屬於舊區。。
但最近附近起咗好多新樓。。我就喺室內附近搵到間ᑕᗩᖴE。。
原來之前都已經ᗷOOKᗰᗩᖇK左。。
我就係俾佢嘅小清新裝修吸引咗。。
我原本俾佢個包同埋佢啲甜品吸引住。。
但最後佢啲意粉更加吸引。。
所以最後我都叫咗意粉食。。
佢野食啲味夠晒味。。唔會好鹹。。
加埋杯野飲就啱啱好👍🏼👍🏼
🍝太陽蛋爆韓意大利麵
🍝黑松露大啡菇意大利麵
☕️ᕼOᒍIᑕᕼᗩ ᒪᗩTTE
📍 一浪 (大角咀)
大角咀利得街26號地舖
@wanland.hk
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#wanland#wanlandcafe#taikoktsui#taikoktsuifood#taikoktsuicafe#大角咀cafe#大角咀美食#一浪#利奧坊