2021-05-20 11 瀏覽
今日黎開大角咀住嘅朋友屋企玩,夜晚肚餓就落去食個晚餐,見到依間餐廳嘅餐牌都幾吸引,就決定入嚟食!一開始係比佢個黑松露温泉意大利飯吸引住,坐低就叫咗佢,我朋友就叫咗一個set dinner,黑麥啤酒西班牙豚肉辣肉腸意大利飯!Set dinner均配有餐湯、沙律、蒜蓉髮包以及飲品。我地仲額外配晚餐加咗個黑松露薯條🍟Set dinner $108 黑麥啤酒西班牙豚肉辣肉腸意大利飯, 意大利飯嚟到之後比佢個造型都吸引咗,同圖片中嘅形象都差唔多。味道方面西班牙豚肉係食到有啤酒嘅麥香味,豚肉的份量也非常多,而且係半肥瘦,非常有咬口👍🏻仲有啲提子乾喺入面,中和返意大利腸油膩嘅感覺😚Set dinner 仲有跟個餐湯,蒜蓉包同埋一個沙律🥗嗰晚個餐湯就係南瓜湯,非常之甜😋他的蒜蓉包覺得很脆口,最你最鍾意就係沾湯食😚黑松露温泉意大利飯 喺門口見到呢個餐牌俾佢吸引咗入嚟,個意大利飯味道都好香黑松露味,而且佢個賣相都好精緻,面頭隻溫泉蛋好靚,我哋將隻溫泉蛋整爛之後就撈勻啲飯食🤭好香蛋黃味,他的意大利飯也煮到剛剛好不會太淋。

Set dinner $108

Set dinner 仲有跟個餐湯,蒜蓉包同埋一個沙律🥗

黑松露温泉意大利飯