2017-12-05 405 瀏覽
係附近CC返學2年,開始都唔知呢間嘢,但係上年有日個fd拉住我一齊去食麻辣米線,後來先鍾意左呢間好味又抵食既餐廳😋因為平時返學中間break好短,所以次次都係幫襯麵包房買take away,好少坐低係餐廳食。Take away最抵食就係麻辣米線👍呢度啲外賣都夠晒大件,次次我同fd都食到飽一飽😋我個人係唔算鍾意食米線既,所以去買外賣,都係個fd買米線,我買其他餸。今年grad左CC之後暑假就見到成間Side Walk都裝修緊,想食都冇得食😭琴日因為私事又返九龍灣一次,見到Side Walk重新開張,專登同fd又去返麵包房買外賣😍新開張之後好似升左價,不過都係幾蚊,可接受範圍之內個fd照舊麻辣湯米線。我本身諗食個飯,但係見到新出左涼拌米線,於是就決定試下新嘢影相可能睇唔出,但係其實呢個米線真係好多,每份米線有幾個餸可以揀,仲有一支紙包飲品/手調飲品跟,我一邊食一邊傾計,食左好耐都未食晒😂最後一定要讚返麵包房姐姐啲服務態度👍👍👍即刻幫我地落單、快快手就煮好兩份米線🍜之前仲讀緊CC果陣就成日過黎買lunch兼同姐姐R水吹,而家grad左之後成半年未黎過,姐姐竟然仲記得我地😆對待其他買包既顧客都

新開張之後好似升左價,不過都係幾蚊,可接受範圍之內

涼拌米線

最後一定要讚返麵包房姐姐啲服務態度👍👍👍即刻幫我地落單、快快手就煮好兩份米線🍜之前仲讀緊CC果陣就成日過黎買lunch兼同姐姐R水吹,而家grad左之後成半年未黎過,姐姐竟然仲記得我地😆對待其他買包既顧客都好好笑容好熱情👍下次一定仲要再黎食👍👍👍
2017-12-04
5 分鐘 (外賣自取)