2023-11-07 1045 瀏覽
隔咗幾年今日再嚟食 夜晚自助餐之前 畀我嘅感覺係人迫迫 選擇少 冇乜特色 即糸可以不理!今次黎起碼食品質素 選擇雖然 都係唔係咁多 但係有啲特別食品出面係冇嘅首先講出面有嘅係刺身 佢當然有啦 但係佢切得好厚身 好爽 仲有鮮味 畀起 什麼壽x郎 元x嗰啲 仲正得多另外,佢個芝士龍蝦 雖然龍蝦唔係太大隻但係啲肉好實,好爽,咬落有啲食 海鮮酒家嘅蝦球feel ,雖然其他餐廳啲龍蝦大隻啲,但係啲肉多數都好鬆 好嚡 仲有時好韌 相比之下我就寧願食呢度多幾隻特別嘅仲有 黑毛豬 ,黑松露芝士通粉( 不過冇乜黑松露味 芝士就好濃)同埋佢啲 鴨胸唔知點解出面 食嘅鴨胸多數係鞋同埋 勒 而佢呢度係竟然滑嘅 佢唔講我都唔知係鴨 胸啲生蠔就麻麻喇 扁撻撻 咸到死最後佢啲甜品都好多 häagen-dazs雪糕豆腐花 芒果布甸等等仲有佢都係收58x(連加一)相比起嗰啲7xx ,8xx蚊嘅buffet我覺得性價比仲高 !
隔咗幾年今日再嚟食 夜晚自助餐

之前 畀我嘅感覺係人迫迫 選擇少 冇乜特色 即糸可以不理!

啲生蠔就麻麻喇 扁撻撻 咸到死

2023-11-03