2011-03-12
對於"七福神"ge食物印象一向唔錯,如以往食完要我俾食評,我一定會俾個"笑臉"但今次真係不得不俾個大大個ge"鞋口鞋面"!!!最大ge原因我諗係因為佢地推出左個『任叫任食』ge活動;攪到食物質素直線向下滑一入去男友話『任叫任食』食物一定冇以前咁好,所以都有晒心理準備,只係估唔到會『冇咁好』得咁利害!!!壽司:一黎ge時侯有d呆左,舊飯真係大到離譜,而舊魚生可以係飯ge一半,雖然唔係舊舊都係咁,但只要食一輪壽司,所謂ge任叫任食好似已經唔多關你事,因為已經俾d醋飯質飽>.<刺生:可以選擇的唔多,但都好三文魚食;希靈魚同鮑魚片就冇蹤影,一定有d失望。同埋食得出唔係好新鮮,亦冇咩魚油,但一定好過食壽司!!蟹籽沙律:呢個其實幾好,青瓜絲好新鮮爽口,係d千島漿多得滯,多到其他味係食唔出的食物方面,佢地做得任叫任食都知道冇得要d咩要求,我同男友2個茶杯都未飲,我見到我嗰個成個杯內都係油,但見到佢地咁忙都冇出聲要佢地換(依加諗起自己對個茶杯咁冇要求都有d吃驚=.=") 招呼我地入坐同解釋任叫任食同照價點ge服務員態度唔差,好有耐心,而上食物ge店員態度亦唔算惡劣,食到尾聲本黎都諗住俾
食物方面,佢地做得任叫任食都知道冇得要d咩要求,我同男友2個茶杯都未飲,我見到我嗰個成個杯內都係油,但見到佢地咁忙都冇出聲要佢地換(依加諗起自己對個茶杯咁冇要求都有d吃驚=.=") 招呼我地入坐同解釋任叫任食同照價點ge服務員態度唔差,好有耐心,而上食物ge店員態度亦唔算惡劣,食到尾聲本黎都諗住俾個『ok』但係個埋單嗰位令我改變主意,佢嗰種狗眼看人低ge眼神真係叫人唔想再去食
$368.6兩位,下次想食同類ge任食?不如去屯門ge『串』好過