原來而家西九龍中心6樓都有個foodcurt仔 見到呢間和順記keep住有好多外賣員等攞餐 咁即係佢嘅食物有一定嘅水準啦 我同媽咪又唔趕時間 所以都唔介意一路行住格仔舖一路等 本身諗住坐喺度即食 但太多人坐喺度未走我哋唯有外賣 生炸雞髀皇煎蛋飯(沙嗲汁) $53返到屋企打開見到隻雞髀出嚟真係嘩咗一聲 好大隻好聚手🤩 係我食過咁多隻雞髀裏面最大嘅一隻😆唔單止個樣得 內在都得 雞肉好嫩滑多汁 塊雞皮勁脆 鍾意佢嘅調味唔會太鹹另外推介大家揀沙嗲汁 個汁有少少好輕微嘅辣 揀嘅時候老闆娘都有提我地有少少辣 好貼心食落又有少少甜甜地 好惹味 呢個雞髀飯絕對會encore❤️芥末牛柳配黑松露煎蛋撈丁$52媽咪鍾意食牛揀咗牛柳俾佢 一打開黑松露嘅香即刻湧出嚟 牛柳嘅份量相對冇咁多 食落好有牛味而且幾好咬口 入邊有個甜甜地嘅豉油可以撈丁 呢個賣相冇雞髀飯咁豐富 但食材一樣有質素如果好似我媽咪咁唔係點食雞既都可以一試👍🏻

本身諗住坐喺度即食 但太多人坐喺度未走我哋唯有外賣
炸雞髀皇煎蛋飯(沙嗲汁) $53