上網見到做緊10月份大閘蟹任食推廣, 即刻約左幾個愛蟹既朋友一齊黎試下!首先地點非常方便,係MTR行5-10分鐘就已經去到,一D都唔難搵。入到去D saffs 態度都算幾好,起碼都笑得幾親切,成個環境佈置令人感覺幾溫暖舒適。入到去第一件事緊係去拎蟹食!講真,本身見到價錢咁平任食蟹都唔會抱好高期望,點知D蟹算都幾高質,蟹黃蟹肉都冇令我地失望!!我地每人一開始都食左3-4隻 冇停過(但掛住食冇影到D蟹....)之後就開始食其他野喇!西冷牛,羊鞍,蠔,魚生....食物種類其實都好多。而我自己最鍾意既係佢地既即燒牛排同羊鞍!!!肉質嫩滑,肉汁豐富。即燒完熱辣辣放入口,好好食!所以encore左好多次其他熱盤冷盤都幾好,但唔特別講喇。最後係甜品,不得不提係佢地既燕窩燉蛋,甜度岩岩好,個蛋燉得好滑!!仲有好多唔同既甜品,但果陣已經太飽,試唔晒全部整體而言,性格比高,下次會可以再約Frds食!!

入到去第一件事緊係去拎蟹食!

我地每人一開始都食左3-4隻 冇停過

(但掛住食冇影到D蟹....)

而我自己最鍾意既係佢地既即燒牛排同羊鞍!!!

其他熱盤冷盤都幾好,但唔特別講喇。

仲有好多唔同既甜品,但果陣已經太飽,試唔晒全部

整體而言,性格比高,下次會可以再約Frds食!!
2017-10-12