2009-07-13
今天同男友去了將軍澳行行 ~~因為沒有食午餐, 所以早d食晚飯. 今次就選擇漢陽樓. 它給我的第一感覺就是好像 "漢陽苑" !!傳單寫有好多野食 韓國, 日本, 泰國 ~~ 不過樣樣都沒有特別和好有特別好味 !!壽司 :腐皮本來是我同男友好喜歡食的, 但因為d飯太多啦~~其他壽司都有同樣問題. 湯 :見到都唔想試, 所以沒有飲過.餐前小食 :有好多種. 多數都是韓國前菜 !! 味道方面只有芽菜同大豆芽叫造食得下 其他都沒有特別, 其一個炒粉有d怪味 !!! 熱食小菜 :食完都唔記得有什麼啦 !! 只知道第一時間去取, 因為肚餓 不過我記得d食物都唔熱, 我還放上個燒烤爐返熱. (是不是好好笑!!)燒烤 :好多食物都沒有味, 而且好易"燒蕉" . 不過, 他們的員工都好好人, 叫佢換就換都幾好 我覺得d牛肉方面都幾新鮮同好味 甜品 :可以我對甜品的要求特別高, 全部甜品都好差 只有雪糕食得下. 但是味道只得 綠茶 & 香葫.一句都尾都是沒有特別的, 加上食野時間有短得 1個半小時. 就會叫你埋單. 點解唔可以早十五分鐘提下個客先. 埋完單就即刻收野.................
壽司 :
腐皮本來是我同男友好喜歡食的, 但因為d飯太多啦~~
其他壽司都有同樣問題.
湯 :
見到都唔想試, 所以沒有飲過.
餐前小食 :
其他都沒有特別, 其一個炒粉有d怪味 !!!
熱食小菜 :
燒烤 :
我覺得d牛肉方面都幾新鮮同好味
甜品 :
一句都尾都是沒有特別的, 加上食野時間有短得 1個半小時. 就會叫你埋單. 點解唔可以早十五分鐘提下個客先. 埋完單就即刻收野....................... 冇d禮貌, 我都未食完桌上d野 !!