2023-02-24 27 瀏覽
同老婆去左天后試新開既六六六六火鍋;一入店門環境夠哂精緻光猛,而且值得一讚係私穩度幾高!📃餐牌款式都有幾多選擇,各式各樣既海鮮、肉類等等都應有盡有前菜店員比左一小盤梅漬蕃茄仔🍅味道酸甜開胃,夠哂refresh湯底揀咗鴛鴦鍋🍲分別係台式養生人參白湯鍋以及秘製沙嗲湯底最特別係台式養生人參白湯鍋⚠️真係有原枝人參做湯料,飲落夠甘香🔹即炸響鈴卷、炸魚皮食落果然係唔同啲,魚皮係由師傳每日新鮮即炸,誠意滿分🔹手打丸分別有黑松露丸、蟹籽蝦丸、芫荽丸以及墨丸,每一粒都食得出足料,值得encore🔹本地手切牛肉嘅色澤紅潤,淥完唔洗點醬料已經食到超濃牛香,肉汁JUICY🔹黑豚肉紋理夠分明,食起上黎特別有油脂香同埋爽脆🔹鮮蔬拼盤,出黎打邊爐一定要嗌菜食,order 拼盤就乜款都可以試到啦🔹海鮮order左幾款,海中蝦夠鮮味,肉質彈牙;鮑魚同樣夠爽口而且處理得好乾淨!🔹餃子拼盤可以試到3款唔同既餃,皮薄餡多,口感一流。總得來講,物超所值,我會推薦朋友去食。

📃餐牌款式都有幾多選擇,各式各樣既海鮮、肉類等等都應有盡有

湯底揀咗鴛鴦鍋🍲分別係台式養生人參白湯鍋以及秘製沙嗲湯底

🔹即炸響鈴卷、炸魚皮
食落果然係唔同啲,魚皮係由師傳每日新鮮即炸,誠意滿分

🔹黑豚肉紋理夠分明,食起上黎特別有油脂香同埋爽脆

🔹餃子拼盤可以試到3款唔同既餃,皮薄餡多,口感一流。

總得來講,物超所值,我會推薦朋友去食。