2023-05-05
好耐沒拍拖,👩❤️相約男朋友去搵好野食順便拍拖,就揀咗屋企附近嘅呢間餐廳,貪佢近近地又交通方便位置及就腳,而且都幾有情調,💡 DINNERSet 有好多選擇,我地選擇左天婦羅定食 $258:~~汁煮花螺🔥認真surprise!😆 花螺口感非常有咬口,彈又唔會韌,因為預先醃制過嘅關係味道好出色。鮑魚同樣高質🏻👍🏻~~大拖羅,赤身,金目鯛$68 🔥大拖羅有微礦物味, 🐠🐠一試難忘!金目鯛外層有少少油脂,入口甘香,香濃油脂令人一試難忘。。~~海蝦,黃油雞翼,牛舌,五花腩,黃油雞胸肉,黃意瓜,日本青椒,和牛串🔥全部都系新鮮燒烤而成,有淡淡的肉香,肉質爽脆,配合燒爐效果,滋味滿載! 朋友既set 就有南蠻雞,雞肉好紮實彈牙,中拖羅,深海池魚都好肥美。我地兩個set 都配有沙律,茶漬飯,漬物,麵豉湯,甜品或咖啡。餐廳都服服務得好好,我同女友對它的印象都唔錯應該可以約第二次.😍
Set 有好多選擇,我地選擇左天婦羅定食 $258:
~~大拖羅,赤身,金目鯛$68 🔥