2022-12-17 1163 瀏覽
餐廳好有型,一大片牆身繪畫了一位美女,而另一邊就係典型酒吧位。大家邊享受美食,邊聽著強勁流行曲,跟朋友們愉快歡聚,呢度係一個氣氛好快樂既地方。Mexican Beef Taco Salad $138有牛肉碎、石榴籽、牛油果、蕃茄仔、沙律菜等等,感覺好健康。BBQ Pork Ribs (half) $188燒豬肋仔骨半份,共有10條肉豬仔骨。豬仔骨肉質好淋,用刀一切時已經feel到。食過眾多豬肋骨既我,對於呢間既豬仔骨好滿意,除左因為肉質淋之外,仲有因為骨既size唔會好長,方便食,唔會食到成面都係醬汁,所以我覺得好適合女士們,可以食得有儀態。除左有豬仔骨,仲有薯條,同埋薄餅,薄餅可以夾旁邊個辣泡菜食~Brunt Red Velvet Cheese Cake $78香港好似好少地方有得食紅絲絨蛋糕,所以我一見到餐牌有就即刻鎖定要order呢個蛋糕。果然無令我失望,係我想要既紅絲絨芝士蛋糕!Big Bang $88好可愛既杯,似個蘑菇。飲品係芒果熱情果菠蘿汁,甜甜地,好飲。

Mexican Beef Taco Salad

Mexican Beef Taco Salad $138
有牛肉碎、石榴籽、牛油果、蕃茄仔、沙律菜等等,感覺好健康。

BBQ Pork Ribs (half) $188

Big Bang