餐廳: 何車車仔麵 (大南街)
資訊:

何車成為咗我心目中Top3好味嘅車仔麵🌟🍜湯底好 啲餸又好食 仲要好大份 真係好飽肚🙈〈三餸車仔麵 〉~$60 一飲湯底 係清甜嘅味道 飲落去好舒服~佢哋咖喱&麻辣(微辣)都唔會太辣 相比起係麵尊叫少辣 已經辣到濁親🤣 食唔到太辣嘅朋友可以安心叫微辣🌶️〈油麵〉 $11比一般嘅油麵粗身 鹼水味唔太重 麵質唔太掛湯 〈糖心蘿蔔〉 $12 🍢平時食車仔麵冇特別鍾意叫蘿蔔 但朋友極力推薦呢度嘅蘿蔔係好食好多 蘿蔔一入口係軟綿綿 超級甜 調味應該用咗日式調味料 食落去好似濃郁版關東煮入邊嘅蘿蔔😆〈燒牛舌芯〉🐮👅 $18以為牛舌會好韌 點知出乎意料 呢度嘅牛舌 切片厚度啱啱好 好有咬口 牛肉味都幾出😳 〈燒豬頸肉〉 🐖$16 係厚身冇肥肉嘅豬頸肉 調味啱啱好 唔會好鹹 食落口啖啖肉😆
何車成為咗我心目中Top3好味嘅車仔麵🌟🍜
湯底好 啲餸又好食 仲要好大份 真係好飽肚🙈

〈三餸車仔麵 〉~$60
一飲湯底 係清甜嘅味道 飲落去好舒服~

〈油麵〉 $11
比一般嘅油麵粗身 鹼水味唔太重 麵質唔太掛湯