今次已經係第二次嚟呢間Cafe☺️原來已經轉左新菜單🤩我地叫左◽️明太子忌廉煙肉菠菜大蝦意粉$148Spaghetti w/ Mentaiko cream蝦肉彈牙爽快,淡淡嘅煙肉忌廉味,食落唔膩👍麵嘅硬度都好適中,推薦❤️◽️油封鴨腿半西班牙焗飯$208Crispy duck confit paella好香,有少少食緊煲仔飯嘅感覺,成個飯都好香脆,而且有淡淡嘅油鴨香味🤤鴨腿個人覺得有少少乾,不過整體都係好食❤️◽️朱古力鮮奶咖啡$50Mocha都幾重咖啡豆香,拉左個細心心❤️◽️抹茶拿鐵$50uji matcha抹茶味超濃厚,拉花拉左隻好靚嘅狗仔🐶🥰◽️抹茶法式西多士配紅豆蓉抹茶蕨餅及抹茶雪糕 $88Mocha red bean brioche french toast呢個都幾驚喜,佢個西多士本身以為係硬身脆口,點知原來係有啲似排包濕濕地嘅口感,好香,入口有少少似疏乎厘麵包嘅感覺🍞都幾推薦大家試吓❤️📍 2 Soon Cafe (太子)太子西洋菜北街324號地舖#太子美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅遊 #香港必喝 #九龍城探店 #香港打卡cafe #香港好去處 #太子推薦食品
今次已經係第二次嚟呢間Cafe☺️原來已經轉左新菜單🤩

我地叫左

◽️明太子忌廉煙肉菠菜大蝦意粉$148
Spaghetti w/ Mentaiko cream

◽️油封鴨腿半西班牙焗飯$208
Crispy duck confit paella

◽️朱古力鮮奶咖啡$50
Mocha
都幾重咖啡豆香,拉左個細心心❤️

◽️抹茶拿鐵$50
uji matcha
抹茶味超濃厚,拉花拉左隻好靚嘅狗仔🐶🥰

◽️抹茶法式西多士配紅豆蓉抹茶蕨餅及抹茶雪糕 $88

📍 2 Soon Cafe (太子)
太子西洋菜北街324號地舖

抹茶法式西多士配紅豆蓉抹茶蕨餅及抹茶雪糕