2024-07-13 169 瀏覽
朋友特登訂枱同我食高格調居酒屋🥰🍶餐廳設計好有特色 四周環境以🌙為題最令小妹期待係好多餐廳獨有特色菜式一邊傾一邊食 不經意就order左成枱野食🍶五點刺身盛(加牡丹蝦刺身)好驚喜可以食到咁新鮮刺身,特別係牡丹蝦同海膽,又甜又鮮味!時令魚生有三文魚腩、油甘魚、劍魚腩,除咗厚切嘅方式保留口感而且相當肥美,Yummmm🤤🍶慢煮廣島蠔配法包見到咁大隻廣島蠔已經流晒口水,入面加咗蔥、日本本菇等配料慢煮,味道好惹味,加埋香脆牛油法包,好有新鮮感,推介👍🏻👍🏻🍶甲羅燒日本料理必點甲羅燒,要讚用左烤脆左鱈魚片作伴,甲羅燒以蟹肉、蟹籽、蔥、生鵪鶉蛋攪拌,放上脆脆鱈魚片上一齊食,好鍾意依個配搭🤩🍶牛舌(份)🍢 山芋🍢 日本溫室茄子仔🍢 香葱牛肉卷燒物係我最想試嘅,因為出邊日本餐廳少有嘅選擇,山芋、茄子仔都好特別,香蔥牛肉卷梗係店員推介,水準好高🙌🏻厚切燒牛舌真係好彈牙好Juicy,食到停唔到口!!!🥗牛油果蟹籽沙律
朋友特登訂枱同我食高格調居酒屋🥰🍶
餐廳設計好有特色 四周環境以🌙為題
最令小妹期待係好多餐廳獨有特色菜式
一邊傾一邊食 不經意就order左成枱野食

🍶五點刺身盛(加牡丹蝦刺身)

🍶慢煮廣島蠔配法包

🍶甲羅燒

🍶牛舌(份)
🍢 山芋
🍢 日本溫室茄子仔
🍢 香葱牛肉卷

🥗牛油果蟹籽沙律
五點刺身盛(加牡丹蝦刺身)
慢煮廣島蠔配法包
甲羅燒
五點刺身盛(加牡丹蝦刺身)
慢煮廣島蠔配法包
甲羅燒