太安樓多美食就出哂名、台式飲品亦都係開到成行成市,要突圍而出就要有特色。今日同事請飲野🍻,佢話呢間大諾亞唔錯,所以就3個人一齊SHARE飲,試多D唔同既味😝。呢間飲品睇黎係重點賣蜜糖類飲品,佢地門口仲有個位畀大家試飲,睇黎對自己出品幾有信心👍。蜂蜜奶蓋綠那堤 ✨🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️✨呢杯飲到淡淡地蜜糖既清甜味,配埋奶蓋獨有既咸香同奶香,成杯好有層次感🤩。手打檸檬蜂蜜莉莉絲 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️檸檬既單寧味加埋蜜糖就好清新好refreshing,就算有其他既糖水味,但係都飲到蜜糖既香,酸酸甜甜,大熱天時就適合啦🏖️!極品金宣青茶 🅰️🅰️🅰️🅰️呢杯好適合鍾意茶味既朋友,我同事今次叫左半糖,我試飲左少少,飲到係茶香突出,少少甜岩岩好帶出個茶味🍵。佢地呢隻仲有得係門口試飲,似乎都係佢地信心既作品🥳。一開始講要係太安樓突圍就要有特色,我覺得呢間都算係其中一間做到既舖頭,大家黎開太安樓買野食可以順便黎買返杯,尤其係呢家咁熱🔥🥵🔥,一杯清新既蜜糖類飲品就更加消暑啦🧊。#chillchill_aloye#大諾亞#台式飲料#台式手搖#手搖#太安樓#蜜糖#蜜糖飲品#手打檸檬茶

蜂蜜奶蓋綠那堤 ✨🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️✨

手打檸檬蜂蜜莉莉絲 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️