2024-02-01 1795 瀏覽
看了很多食評終於來吃啦首先是一碗關東煮,因為拉麵都係現煮,等待的時間可以食關東煮,多謝其他食客推薦這樣食,不過呢一碗嘅量最好兩個人share,因為後面嘅拉麵好多1. 關東煮🍢⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️比較推薦 年糕福袋愛好者❤️非常鍾意呢個年糕福袋,入邊嘅年糕好大一塊,糯米香又夠黏。豆腐是白豆腐魚蛋能夠食到魚肉味,比較軟蘿蔔超大塊,兩個人可以從中間劈開兩塊啱啱好狗卷也不錯還很大塊2.拉麵我點的是59元小盛,partner點的是玉子拉麵63元小盛,全部吃完真係飽到唔得知道二郎系拉麵係比較重口味,油味和醬油都揀咗淡味,不過鹹味完全唔會覺得淡。食完嘅相可以睇出油確實會少一些。芽菜呢兩碗都係4倍,非常非常豐富嘅芽菜好評。拉麵偏粗,所以普通硬度嘅拉麵我覺得比幼d嘅拉麵要硬一度,咀嚼太耐變得少少攰加d乾辣椒碎末超級香叉燒肥瘦啱啱好,很香又不膩有一片醬油味的瘦肉非常香玉子溏心好靚 蛋都唔細個快要食完之前影低嘅可以見到我呢碗少油d,係明顯嘅最後全部食完!!特別特別多 超級滿足,下次會繼續來❤️
看了很多食評終於來吃啦

1. 關東煮🍢⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
豆腐是白豆腐
魚蛋能夠食到魚肉味,比較軟
蘿蔔超大塊,兩個人可以從中間劈開兩塊啱啱好
狗卷也不錯還很大塊

關東煮

2.拉麵

芽菜呢兩碗都係4倍,非常非常豐富嘅芽菜好評。

加d乾辣椒碎末超級香

叉燒肥瘦啱啱好,很香又不膩

有一片醬油味的瘦肉非常香

玉子溏心好靚 蛋都唔細個

拉麵

快要食完之前影低嘅

可以見到我呢碗少油d,係明顯嘅

最後全部食完!!特別特別多 超級滿足,下次會繼續來❤️

關東煮
拉麵