2006-03-02 6 瀏覽
呢間野實在太煩入到去見到要坐路口位想坐卡位又冇,男友問可以可以住埋邊角落位又唔邊,又話入左單,之後我同男友兩個都係慣左兩個坐埋一邊,一左一右坐,點知一坐低又唔俾,又話要對住咁坐,我心諗"MUG咁煩架@@!之後我諗住果個人走左坐番對面同男友一齊坐"個經理又走過黎又話要對住坐,好似樣樣都唔俾咁,俾錢入黎食野都咁多限制!之後叫野食又冇人行過黎落單,個個好似唔得閒咁,之後有個女仔黎左落單,我地叫左一樣下午菜,撈米線東坡肉同雞翼,仲有一個蟹肉面,我地叫坐一杯野飲先,個女仔話仲有一杯,男友話等陣再叫,之後撈米黎到不太差,但米線不多,亦不太熱,雞翼好大隻,皮都算脆,亦有些生菜同冬茹伴碟,算低,但碟蟹肉面賣相OK,但冇咩汁好乾身,好杰,蛋白亦好乾,整碟都不好食,唔掂,到最後諗住叫埋杯餐飲,叫知個經理話唔跟餐,係冇,咁之前個女仔又有仲有杯,對此間餐廳很不滿!下次都唔會再來食!