餐廳: 鴨大哥 (時代廣場)
資訊:

2021-10-08 639 瀏覽
信用卡可以,食通天,大家都應該知貴,所以一坐低就唔該$18茶,菜單入面都好難搵到一樣菜式係平過$100,就算炒碟菜都過百,咁你話抵食嗎?服務態度:正常,但侍應俾我覺得佢有點吹促我叫食物及埋單,但其實係一半左右。環境方面:人不多,不太曹。坐位之間距離太窄,我同隔離枱背對背。食物質素:就算食半隻鴨都係熱,這點不錯,半隻約有20隻左右$298,小籠包係新推介但完成不是那回事,不會再點。脆皮牛腩都係新推介,但我就唔推介啦,我食過其實出名酒樓嘅脆皮牛腩,完全不同,應該一片片就易入口,但佢係一大舊難以進食。失望。反之咕嚕肉得喎,用上5花腩,有油脂好味。性價比:正價就極低,有時代廣場coupon 就正常。總結:有coupon 可以一試,但唔好食套餐或新野,我覺得都係食大家都必食就算。好味指數😋

性價比:正價就極低,有時代廣場coupon 就正常。

好味指數😋
2021-10-07