2025-02-22
1.幫襯100分鐘Lv 3 放題,食物質素已經唔太對得住個價錢,但重點係店員工作表現完全失望,首先用電話落單後食物等待15分鐘左右先到,但都仲要嚟錯,然後再等15分鐘先再送上食物,前後已經無咗30分鐘,其間只可以進食餐廳預製嘅食物;2.進食完畢嘅碗碟遲遲未有職員幫忙收走,令檯面想擺放食物嘅位置一直都唔夠;3.一般放題餐廳都會預先喺時間完結前15分鐘左右提醒食客,但呢間餐廳嘅店員不但無提醒,而且職員只係喺完結時間過咗2-3分鐘嘅情況之下,同我地講店外嘅客人已經等候咗好耐,要求我地立刻離座,店員亦表示入座前已經叫食客自己留意時間,言語表達方式已經令我地感覺非常錯愕,感覺係我地令到出面等位嘅人遲遲都未有得食野,我相信一般人合理同埋常理理解嘅「好耐」,可能係比預定時間遲咗10-15分鐘,但我地成檯人一齊睇錶,都只係過咗3分鐘,呢個對食客嘅指控完全唔合理,亦都絕對有好大空間去改善表達嘅方式4.個地下真係好油,差啲跣親其他食客如果睇到呢篇食評,記得自己拎埋個計時器去食野,一響就立刻離座,否則就會俾店員怪責你點解要令出面嘅人等咁耐
4.個地下真係好油,差啲跣親