餐廳: 太興 (新都城中心二期)
資訊:

餐廳: 太興 (新都城中心二期)
資訊:

2018-09-23 419 瀏覽
開完會唔願走,行下企下拖下 ,咁就唔經唔覺你嚟到太興門口,左等右等終於等到位啦 ,初初就四個四個,終於都等到一張九人枱 ,坐低唔使講啦,嘻嘻哈哈!咁你揀我揀咁!你估我哋九個人叫啲乜嘢下午茶食呢,叫咗兩件公司三文治,兩個豬仔包,一個西多,一個迷你西多加雞翼 ,仲有一個 等我諗嚇先啦 。,係啦仲有兩個厚多士同加埋奶醬。門前大堂都可以喇。西多士,一般上枱,好大碟,多士無加碼!奶醬多士花生醬大大粗粒,有口感無失望。雞翼迷你西多士,唯一有肉食,重有骨落地添。公司三文字小咗薯片薯條的配料,硬係食得唔過引。咖啡奶茶無甩拖,實有一兩位叫。紅荳冰加雪糕好多時見,用忌亷感覺就無唔好路。埋單九人份,每人30元落樓,咁就過咗開心快樂既,歡樂時光。

門前大堂都可以喇。

西多士,一般上枱,好大碟,多士無加碼!

奶醬多士花生醬大大粗粒,有口感無失望。

雞翼迷你西多士,唯一有肉食,重有骨落地添。

公司三文字小咗薯片薯條的配料,硬係食得唔過引。

咖啡奶茶無甩拖,實有一兩位叫。

紅荳冰加雪糕好多時見,用忌亷感覺就無唔好路。

埋單九人份,每人30元落樓,咁就過咗開心快樂既,歡樂時光。