2014-06-19 3105 瀏覽
有幾點特別想講之處1-枱得4-5張,等左一個鐘人龍都無郁過, 我明白hello kitty號召力好勁,但係開間kitty餐廳,都要考慮店舖既大細,究竟承唔承受得住客人光臨既數量,而唔係要客人烈日當空咁曬一兩個鐘黎證明自己既店鋪受歡迎程度2-原本等左2個鐘,都係滿懷興奮咁去等, 一入到去四人座位超級超級逼,要搭枱唔係問題,不過真係逼到連傾計都唔夠膽個隻,怕影響到隔離枱人。當切burger 的時候,浚每切一下張枱就搖一下,每一下我都要幫手㯲實張枱,又係怕整到隔離枱人。。3- 門口既單車擺設,公仔,郵筒仔係一絕!真係好可愛! 就係因為門口咁精緻既影相位,所以滿心期待店舖內部佈置,但係有d 失望,我係覺得有少少hea。。如果係每樣野貼左hello kitty貼紙,餐具上面有hello kitty logo,咁其實我屋企都得啦, 係有佈置到草地氣息,但係真係好少,可能係因為間店真係太細,其他都係普通kitty擺設,大概十幾隻。。。。。。唯一一樣我望左好奈既係個board 既粉筆畫4-價錢我覺得貴,因為個漢堡肉好流,督一督就散哂,其他野都麻麻 。較為欣賞既係蛋糕,雖然款式好少但係至少有kitty賣
有幾點特別想講之處

4-價錢我覺得貴,因為個漢堡肉好流,督一督就散哂,
其他野都麻麻 。較為欣賞既係蛋糕,雖然款式好少但係至少有kitty賣點. 多士我諗係hello kitty多士爐整出黎,咖啡都係有個模去倒朱古力粉做hello kitty個樣, 所以整体黎講我係覺得有少少hea。

5-店員姐姐十分nice!

6-希望好好參考一下國外其他kitty cafe,例如台灣,真係比香港呢間堅好多,萬事起頭難,無一間鋪唔係越做越好, hello kitty 呢類餐廳真係可以講句唔洗r客,唔洗點比錢宣傳,自自然大把公司去幫你宣傳,但係要真係細心聽客人意見去改善,如果唔係浪費左hello kitty號召力,客人絕對係只會黎一次,所以希望可以越改越好,真正做到每一位客人滿懷滿足既心情離去