2015-06-14
星期六晚 怕多人食飯 所以去左mikiki食晚餐* 知道個度比較少人 但冇諗過19:30 入座既人數只有60%芒果蟹籽沙律@$35 得5-6粒芒果咋 份量太少之前去第二間分店 有好多芒果 份量又大 真係好失望囉 .. 好唔抵食囉冷烏冬@$26 份量都好少 我諗都係得數十條* d配料and醬汁又少 同之前食好唔同豚拖羅手卷@$9 鰻魚手卷@$18呢2件手卷味道都ok 算合理抵食三文魚@$7 玉子@$6 一口帆立貝@$9 三文魚醬油漬@$8 per 2三文魚壽司好食 新鮮*玉子壽司好難食 冇咩味道*一口帆立貝細件左 但味道keep住*三文魚醬油漬壽司 見佢平平地叫黎試下 都幾好食 好有味道油甘魚 - 原味@$9 油甘魚 - 黑松露醬@$9 劍魚腩@$9 備長吞拿魚@$9 赤蝦@$9油甘魚壽司水準愈來愈高 好味道* 最愛的劍魚腩好正* 備長吞拿魚麻麻地 不過幾厚切*赤蝦做緊特價 好有蝦味 新鮮 唔錯 但炸蝦頭冇食到!!!服務態度麻麻 唔會主動介紹返黎左d咩壽司 掛住傾計 可能真係太少人掛??