2017-03-15 942 瀏覽
還記得上次食早餐仲覺得佢幾好,宜家真係好唔掂檔!話說今日要去漢口道做野,lunch time我地幾個同事一齊去澳門大排檔,上到去已經人頭湧湧,我地企係門口係咁揮手都無人理我地,終於都等到有人應啦,已經過了10分鐘。算啦,人多要等位我都知道既,叫左個E餐,咖哩牛柳粒焗意粉,配上西多士,西多士係迷你版,但係咖央味就唔係好覺,但味道都還可以,我淨係見到好多油...等左15分鐘終於有野黎啦,點知黎左個咖哩牛柳粒焗飯...我要意粉喎..我即係叫返個阿姐,阿姐話:係呀 我寫錯單!收走後如是者又過了15分鐘,忍無可忍我就追下d姐姐,點知姐姐話:咁你要再整過呀嘛,梗係要再焗架啦!等下囉!嘩,咩態度,宜家係佢d姐姐落錯單!咖哩都有d辣,薯仔切晒好細粒,其實我寧願唔要咁細,因為好難吉,牛柳粒其實似牛肉,一d都唔粒,牛肉好粉,好林,食落去好似食左d粉落肚咁,我食左一半忍唔住走人!