2023-06-30 1123 瀏覽
首先,價錢唔平,但質素好一般。我真心唔明點解有咁多好評。我叫咗呢個$268嘅set 廣告上清楚列明有拖羅有海膽,所以我都期待佢係一個比較質素好啲嘅set到壽司嚟咗嘅時候,驟眼睇賣相還可以,但我第一個疑惑係,我件拖羅呢?於是我問一個女仔嘅侍應,佢話紅色嗰舊係拖羅。 我即時反應係:What? 咁紅嘅拖羅?睇落好似赤身喎。侍應嘅回答係:新鮮嘅拖羅係咁紅嘅。 Ok, 你咁堅持我都冇辦法⋯心諗:我想話我唔係第一次食拖羅囉!我又唔信你d貨會新鮮得過我直接喺日本食果d囉⋯ 直到我放件壽司入口,一d魚油都冇,我可以肯定,佢係赤身扮拖羅!另外,除了有搵笨之嫌疑之外,不得不提壽司師傅嘅功夫亦令我大開眼界。有啲魚切到穿咗都仲可以扼成壽司攞出嚟俾啲客。仔細睇吓上圖,魚嘅中間穿了個窿露出飯粒,除咗不美觀之外,口感亦差。 總括來說:好伏!

首先,價錢唔平,但質素好一般。我真心唔明點解有咁多好評。

我叫咗呢個$268嘅set

總括來說:好伏!