2016-10-24
之前光顧了幾次 ,食物係正常水平。 昨晚再光顧火都黎🔥🔥🔥 昨晚6點幾去到,指定要坐卡位,因為貪佢張枱大少少,可以放多d餸,我同個櫃臺姐姐講我哋會叫燒豬、烤魚仲有其他餸,二人枱一定唔够位放,想要坐卡位,佢話無有位,只得二人枱,我話可以等,等左20多分鐘,終於有枱啦!櫃枱姐姐帶左我去張枱打斜角放的枱,擺左4張櫈,我以為係大少少的枱,就坐低了(誤導左我)!其實都係二人枱的size😡😡😡,(如果係要二人枱,我一早要左啦,仲使等廿多分鐘?!)叫佢哋淨係識一個推一個,仲走左去😱😱😱 算,我唸住叫我男朋友叫少d餸,但他又想試下燒豬、烤魚同羊腩煲,卒之都叫左,張枱極之唔够位放,坐得好辛苦,見到有卡位的食客走左,叫左幾個人話想轉枱,幾個人都充耳不聞。 服務奇差,唔同我哋轉枱,仲對住我哋黑面,明知唔够位擺餸,為左放盤烤魚,夾硬將食緊的燒豬轉落隻茶碟上,搭到好高,其中一塊仲跌左落枱都唔同我哋轉枱😤😤😤 難道想多食樣餸,就算張枱完全唔够位放,都要客人遷就,去迎合你間餐廳嗎?轉張枱又有多難?完全唔識變通。 食餐飯都食到一肚氣,以後都唔會再黎
食餐飯都食到一肚氣,以後都唔會再黎